Satoisa Syksy 13.-14.9.2019 Juhlatila Nizzassa

Info

Info

Satoisa Syksy 2019 on ohjelmallinen koko perheen pienmessutapahtuma, joka esittelee puhdasta lähiruokaa ja kädentaitajien tuotteita. Tapahtumaa vietetään lauantaina 14.9.2019 Juhlatila Nizzassa (Pirtinranta 3, Varkaus).

Tapahtumassa esittäytyvät lukuisat seutukunnan elintarvikealan toimijat ja kädentaitajat, joihin voit tutustua maistelun ja ostosten välissä. Innostu näytteilleasettajien notkuvista pöydistä ja nappaa ruoka- ja lahjavinkit syksyksi talteen.

Satoisa Syksy 2019 tarjoaa myös paljon puhetta oman alansa asiantuntijoilta. Päivän aikana kuullaan muun MTK-Pohjois-Savon tervehdys, tuottajatarinoita sekä KierRe-hankkeen asiantuntija Elina Huertan puheenvuoro vastuullisuudesta ja lähiruoasta. Asiapitoista ohjelmaa höystetään trubaduurin tuokioilla, kuorintakisalla ja lähiruokalounaalla. Lisäksi tapahtumassa palkitaan Vuoden Silmutuote ja Vuoden Silmuyritys. Välipalatyöpajassa pääsee työskentelemään itse Junior MasterChef Otto Leskisen seurassa.

Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Savon Silmut -hanke, Harri’s Food Factory ja Omenakollektiivi, joka on mukana Satoisassa Syksyssä Omenawarkaus 14.9.2019 -oheistapahtumallaan.

Satoisa Syksy 2019 osallistuu samalla valtakunnalliseen Osta tilalta! -päivään. Pienmessutapahtuman innoittamana voi lähteä omatoimisesti lähialueen tiloille katsomaan millaista ainutlaatuista tuotantoa seudullamme on tarjolla.

Syksyn satoon otetaan varaslähtö jo edellisenä päivänä Harri’s Food Factoryn maukkaan lähiruokaillallisen merkeissä.